Bremer en Klein

‘Sporen van Liefde’

Een muzikaal – poëtische voorstelling waarbij de soms erotisch getinte gedichten van Delia Bremer afgewisseld worden met Nederlandstalige (liefdes)liederen van Marius Klein.

Sporen van liefde, een programma waar gedichten en liederen naast elkaar, bij elkaar en samen met elkaar opgestuwd worden tot grote hoogte en adembenemende uitzichten creëert.

Moeilijk bespreekbare items uit het leven worden besproken en bezongen.

Wegdromen en thuiskomen; 

herkenning en lachen!

 

Delia Bremer (Hoogeveen, 1969) is al sinds haar elfde jaar bezig met schrijven, dichten en schilderen.

Zij treedt regelmatig op, begeleidt creatieve projecten en zij gaf een paar boeken uit in eigen beheer, waaronder de gedichtenbundels Gebundeld (ge)dicht, Hemelkind en de bundel Grand Cru. Zij schreef liedteksten voor de SDMM Stichting Drentse Muziek Maatschappij en is medeschrijfster van de bestseller Minnezinne, dé Drentse erotische gedichtenbundel. ‘Dag’ het Multi Media Poëzie Project waarin Delia schrijft, acteert en spreekt  staan 28 gedichten centraal in een 40 min. durende film, staat ook op haar naam.

Marius Klein (Velp, 1963) is al meer dan 30 jaar muzikant. Studeerde in 1991 af aan het conservatorium te Zwolle. Deed verschillende musicalprojecten in schouwburgen. Hij speelde 25 jaar in verschillende groepen in theaters door heel Nederland en daarbuiten. Naast liederen voor anderen schrijft hij ook liederen die alleen door hem gezongen kunnen worden.